2019 01.08.2019  -  31.07.2020
Vejledning

Børnesvømning Begynderhold (Begyn)
Begynder holdet er barnets første bekendtskab med svømning i en forening uden ledsager, men med hjælpemidler. Det er er det første hold i svømmeklubben RASK. Holdet bestræber sig på at give dit barn tryghed og fortrolighed med vandet ved hjælp af de fire grundfærdigheder: balance, vejrtrækning, elementskifte og fremdrift. På dette hold er bælte og luffer tilladt, det meste af undervisningen forgår i den lave ende.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Fredagsplask (FP)
Få en god start på weekenden med Fredagsplask.
Bassinet vil blive delt op i to, i den ene del vil der være mulighed for at svømme, lege og hoppe på vipper, og den anden del vil der være undervisning af to trænere.
Der vil være mulighed for at tage en ekstra deltager med fra gang til gang, dette koster 25.- per gang og betales med MobilePay i svømmehallen.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Børnesvømning Letøvede (letøv)

Let øvede holdet tager udgangspunkt i de svømmetekniske færdigheder, og holdet bestræber sig på at lærer dit børn begyndende stilart. Dette hold er det andet hold i svømmeklubben RASK. På dette hold er bælte tilladt, børnene skal være fortrolige med dybt vand og undervisningen vil veksle mellem den dybe og lave ende.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Børnesvømning Øvede (ØVEDE)

Øvede er holdet for børn som kan svømme og er fortrolig med vandet og kan færdes uden problemer i den dybe ende af bassinet, på dette hold vil der blive gået i dybden med de fire stilarter. Dette er det tredje hold i svømmeklubben RASK. På dette hold skal børnene kunne svømme uden bælter og luffer.


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Voksen/vandskræk (VV)
For dem som gerne vil lære at svømme, og måske også er lidt bange for det våde element. Her er god tid til alle.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Familiesvømning (FS)
Tag hele familien under armen og kom ud og svøm et par baner eller bare hyg jer i vandet.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)